De La Hoya And Canelo Nearly Clash At Munguia Presser

De La Hoya And Canelo Nearly Clash At Munguia Presser

Oskar De La Hoja I Canelo Alvarez zamalo da doрe do udaraca na poslednjem preseru za Džejmi Munguia bout.

Canelo stavlja svoju neprikosnovenu titulu u Super Srednjoj kategoriji ove subote protiv neporaženog Munguia. De La Hoja predstavlja Munguiu, što čini prirodnim da promoter Zlatnog dečaka podržava svog borca. Međutim, u presingu je dominirala loša veza Canela i De La Hoje.

Alvarez je u lošim odnosima otkako je napustio Zlatnog dečaka, optužujući De La Hoju za licemerje i nelojalnost. De La Hoja je prethodno rekao da se njihova veza pokvarila kada je ispitivao Canelovog trenera, Eddy Reynoso’s Veљtine. De La Hoja je izašla na scenu, podsećajući Canela da je Zlatni dečak izgradio svoju karijeru. Tokom njihovog zajedničkog vremena, Canelo je obezbedio Flojd Mejveder borio se i zaradio preko 100 miliona dolara. De La Hoja je takođe prozvao Canelove prethodne neuspele testove.

„Čini se da ima problema da se seti ko mu je pomogao da postane prava globalna zvezda. Da se razumemo, imam samo poštovanje prema Canelu kao borcu. Njegov dosije i sposobnost govore sami za sebe. Ali on je proveo veći deo poslednja dva meseca vređajući me umesto da promoviše ovu borbu“, rekao je De La Hoja

Alvarez je imao par svojih reči. Tvrdio je da De La Hoja pokušava da mu ukrade novac za GGG bout. De La Hoja je odgovorio rekavši Alvarezu da se usredsredi na svoju borbu. Zla krv se nastavila dok su se obojica skoro sravnili. Kada se prašina slegla, Canelo i De La Hoja su priznali da su spremni da zadaju udarce.

„Bio sam spreman, stisnute pesnice i sve to. Očigledno, on neće ništa uraditi. Ima borbu u subotu. Ne moћe da uzme istinu. Elik borac ne može da me zaobiđe jer je pažnja skrenuta sa njega. On to mrzi. Znam kako da mu se uvuиem pod koћu“, izjavio je De La Hoja.

„Uvredio me je i ne želim to da dozvolim. Hoću (udariti ga). Ako se pribliћi, udariжu ga. On je f****** seronja. Ako mi se pribliћio. Udario bih ga u toj situaciji“, otkrio je Canelo

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.