Conor McGregor je sada vlasnik BKFC-a

Conor McGregor je sada vlasnik BKFC-a

Conor McGregor je sada deo vlasnika Bare Knuckle Fighting Championships (BKFC).

Mekgregor je to saopštio 27. aprila tokom BKFC KnuckleMania 4 kartice iz Los Anđelesa. Dogovor znači da ‘Mekgregor sport i zabava’ ima udeo u BKFC- u, dok je Triler i dalje većinski deoničar. Mekgregor je viđen na prethodnim BKFC događajima.

On se pojavio u BKFC 41 u aprilu 2023. McGregor se sprema za borbu Majkl Čendler na UFC 303 29. Dok postoji pritisak na Mekgregora da se vrati na pobednički način nakon što je slomio nogu protiv Dastin Poirier na UFC 264 2021, Irac ima svoj budući post-UFC isplaniran.

Reakcija

„Ozloglašeni Konor Mekgregor ovde. Dame i gospodo, ogromna objava koju imam za vas danas, Conor McGregor lično i McGregor Sports and Entertainment je sada vlasnik Bare Knuckle Fighting Championships. Dobrodoљli u veliku ligu. Dejvid Feldman, dušo, uradili smo to“, Mekgregor

„Videli, imate najvećeg momka u svim borbenim sportovima trenutno kao deo vlasnika naše kompanije. Mislim da жe to samo ogromno pomeriti iglu. Uradićemo mnogo velikih stvari. Otvorićemo mnogo novih tržišta. Partneri smo sa Konorom MekGregorom. Svi u svetu borbenih sportova, svi na svetu znaju ko je taj tip. Konore, hvala ti i hajde da dignemo u vazduh ovo s**t… Presrećan sam. Najveći momak u borbenim sportovima, jedan od 10 najboljih momaka u istoriji borbenih sportova, sada je deo vlasnika BKFC-a. Reci mi šta će to da uradi? Ide na Mesec“, Dejvid Feldman

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.