Deo Carske i Lopes plate uskraćen posle UFC 300

Deo Carske i Lopes plate uskraćen posle UFC 300

Uprkos tome što su obojica pronašli uspeh u svojim naletima na aprilskom monumentalnom UFC 300 događaju, Arman Carukyan i Diego Lopes su prećutali delove svojih tašni zbog naizgled manjih incidenata.

Pre zaslužene pobede nad Čarlsom Oliveirom na glavnoj karti UFC 300, Carukyan je primetio obližnjeg gledaoca kako ga ne poštuje tokom njegovog odlaska.  Ruski borac je stao ka ventilatoru i pokušao da ga udari. Nije učinjeno teško zahvaljujući bezbednosti, ali akcija očigledno nije protekao nezapaženo od strane ovlašćenja koja jesu.

S tim što 20 odsto njegove borbene torbice trenutno nije, Carukyan bi čak mogao da se suoči sa daljom kaznom, iako se čini da to još uvek nije odlučeno.

„Pokazao mi je ‘F*ck you’ i hteo je da me udari i hteo sam da ga udarim nazad“, rekao je Carukjan. „To je to. Ljudi, niko mi ne pokazuje „F*ck you“. Nije bitno ko si, udariću te u lice. Možeš mi pokazati ‘F*ck’ sa 200 metara, neću te udariti. Ali kada si blizu mene, to je, kao automatski, ja sam iz Rusije. Ne radi to, molim te, ili idem u zatvor u SAD.“

U međuvremenu, Lopes je postigao impresivan nokaut u prvoj rundi od Sodika Jusufa na prelimama, ali je onda u svom uzbuđenju preskočio kavez u slavlju. Zbog ove akcije, NSAC je zadržao 5% svoje tašne.

Izgleda da bi NSAC mogao da sprovede dalje kazne za oba borca. Pored toga, njihov novac neće biti isplaćen dok se ne održi bivše disciplinsko ročište za svakog od njih.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.