Kendra McIntyre’s Viral Head Kick Knockout in LFA 182 Preliminary Bout

Kendra McIntyre's Viral Head Kick Knockout in LFA 182 Preliminary Bout

Kendra Mekintajer možda nije ime koje zna svaki MMA fan, ali nakon njenog razarajućeg hodanja KO od Katarine Legorrete na LFA 182, stvari bi mogle da se spoje za zvezdu u usponu.

LFA 182 je pala u Sijuks Folsu u Južnoj Dakoti prošlog petka, a prenos je emitovan isključivo na UFC Fight Pass. U glavnom takmičenju, Mičel Meki je dodao 6. pobedu svom neporaženom rekordu, zaradivši jednoglasnu odluku u odnosu na Hozea Hernandeza.

Ali, zbog nasilne prirode Mekintajerovog udarca glavom u istaknutom preliminarnom okršaju, reflektori su svakako pomerili pozicije.

Spektakularan finiš je čak upoređivan sa čuvenom nokaut pobedom Kevina Lija Gregora Gilespija na UFC 244. S obzirom na način na koji je levi udarac postavljen desnom rukom, sličnosti su upečatljive.

Mnogi snimci ekrana sa snimka virusnog nokauta su uhvaćeni, a neke od ovih slika prikazuju koliko je ovaj štrajk bio dobro postavljen i moćan.

Mekintajerov savršen udarac glavom. Foto: RedditMekintajerov savršen udarac glavom. Foto: Reddit

Pucanj je poslao Legorretu da uleti u ogradu. Foto: RedditPucanj je poslao Legorretu da uleti u ogradu. Foto: Reddit

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.