Džejk Pol i Majk Tajson spremni za pres turneju u dva grada

Džejk Pol i Majk Tajson spremni za pres turneju u dva grada

Nagomilavanje za Džejk Pol Vs. Majk Tajson uključivaće dva medijska presera pre nego što se odlegne 20.

Prvi presing biće održan 13. maja u Pozorištu Apolo u Njujorku, a drugi će uslediti 16. maja u Teksas Lajv u Arlingtonu u Teksasu. Novinar je slobodan da prisustvuje javnosti, što će izazvati veće interesovanje. Ulaznice za borbu, koja će se održati na AT&T stadionu koji ima 80.000 mesta, u prodaji su 16. maja u 12 časova ET.

Dva borca se suočavaju u profesionalnom boksu bout koji će se pojaviti u njihovom dosijeu. Boriće se sa rukavicama od 14 unci u osmom krugu, što uključuje i dvominutne runde. Tajson će do trenutka kada uđe u ring protiv Pola, koji je tri decenije mlađi. Obojica ozbiljno shvataju borbu, a Tajson je zabranio seks i marihuanu uoči borbe.

U međuvremenu, Pol želi da zaustavi boksersku legendu. Na ko-glavnom događaju je revanš između Kejti Tejlor I Amanda Serano. Tejlor je prvu borbu dobila 2022. godine u Medison Skver Gardenu u kontroverznoj odluci o razlazu. Serano može da se osveti osvajanjem Tejlorove neprikosnovene titule u super lakoj kategoriji.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.