Fransis Nganu žali za smrću svog 15-mesečnog sina

Francis Ngannou Mourns His 15-Month-Old Son's Death

Frensis Nganu 15-mesečni sin, Kobi, je umro, ostavljajući borca razorenog.

Nije objavljena nikakva vest o uzroku smrti, jer je porodica Nganu ostavljena u žalosti. Bivši UFC šampion u teškoj kategoriji takođe prolazi kroz Teљko perioda u njegovoj borbenoj karijeri. Izgubio je dva naleta zaredom nakon što je napustio UFC da bi potpisao za PFL.

Nganu tek treba da debituje za svoj PFL; Boksovao je dva puta umesto toga. Izgubio je podeljenu odluku da Tajson Fjuri, koji je mogao da ode njegovim putem. Ngannou je nokautiran od strane Entoni Džošua prošlog meseca u drugom krugu, ostavljajući pitanja o borbi protiv budućnosti. Smrt njegovog sina je sada još jedna prepreka za prevazilaženje.

„Bilo je to teških nekoliko dana, reči ne mogu da iskažu bol koju svi osećamo prema porodici Nganu za ovo vreme. Molim vas, zadržite Fransisa i njegovu porodicu u svom srcu, i neka ovo bude podsetnik na krhkost života. Reci „volim te“, češće, sutra nije zagarantovano,“ Ngannou’s Trener Erik Nikik

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.