Devin Hejni objavio saopštenje o ‘prevari’ Rajana Garsije

Garcia vs Haney PPV numbers

Devin Hejni je objavio saopštenje nakon što je čuo tvrdnje PED-a protiv Rajana Garsije posle poraza od zvezde Zlatnog dečaka.

Hejni, koji je tri puta odbačen i izgubio većinsku odluku u Njujorku 20. aprila, razočaran je Garsijinog ponašanja otkako je vest objavljena. „San“ je poslao podsetnik na opasnosti sa kojima se bokseri suočavaju svaki put kada uđu u konopce.

„Saznali smo za ovu situaciju ne tako davno i žalosno je što je Rajan varao i omalovažavao i navijače i sport boksa boreći se prljavo i lomeći pozitivno ne jednom nego dva puta“, rekao je Hejni za ESPN.

„Uvek sam bio zagovornik čiste borbe i ovo je primer takvih. Rajan duguje izvinjenje fanovima, a svojim nedavnim tvitom i dalje misli da je ovo šala.

„Stavili smo svoje živote na kocku da bismo zabavljali ljude za život. Ti ne igraš boks. To dovodi borbu u potpuno drugačijem svetlu. Uprkos nedostatku, još uvek sam se borio na štitu i vratio se gore!

„Ljudi umiru u ovom sportu. Ovo nije stvar šale.“

Kako je Hejni istakla, Garsija nastavlja da osujećuje neuspehe na društvenim mrežama. Njegova poslednja ponuda bila je da isključi revanš između njih dvojice.

„Ne, neću da mu se revanšišem. Pobedio sam ga lako, pošteno. Bio bih proklet ako ga revanšišem“, rekao je Garsija.

Dodao je: „Saznaću ko je koga platio da stvori ovu laž. Zmije će biti izložene.“

Međutim, mnoga druga imena u ovom sportu otkrila su svoje gađenje prema onome što se dogodilo.

Poli Malignagi želi da se pobeda preokrene.

„Trebalo bi da oduzmu Rajanu pobedu. Jednostavno i jednostavno“, rekao je bivši svetski šampion.

Zlatni dečak je brzo izjavio da veruju Garsiji i da će stajati uz svog borca superzvezda.

„Rajan je dao više izjava negirajući da svesno koristi bilo kakve zabranjene supstance — i mi mu verujemo. Radimo sa njegovim timom na utvrđivanju kako je došlo do tog nalaza i pozabavićemo se ovim dalje kada zaključimo taj proces.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.