Pejdž VanZant najavila svoj neprilagođeni dogovor; Još uvek planira da se bori u BKFC-u

Pejdž VanZant najavila svoj neprilagođeni dogovor; Još uvek planira da se bori u BKFC-u

Pejdž VanZant boriće se u BKFC-u uprkos tome što je najavila svoj dogovor sa Misfitsom.

Fanovi su je poslednji put videli u BKFC-u, gde se dve tuče. Obojica su se zavrљili gubicima. Njen prvi okršaj je bio gubitak za Britanija Hart. To je praćeno porazom od Rejčel Ostović u BKFC 19, što je bila njena poslednja borba. Pridružila se AEW-u 2022. godine pre nego što se pridružila OnlyFans-u.

Njen povratak je zadirkivan nakon što je DAZN izgleda pustio njen povratak tokom njihovog izveštavanja za Devin Haney Vs. Rajan Garsija pre-fight presser. VanZant je sada potvrdio njen povratak, kao što će boksovati Elle Brooke. Međutim, ona i dalje planira da se bori u BKFC- u.

„Trenirali smo za ovo. Znali smo da жe se boks na Misfitsu desiti kad tad. Sve smo rešili i sada mi sledi boks meč. Neprilagođeni su me potpisali na ugovor o više borbi. Mislim da postoje glasine da ћele da se ponovo borim u Dubaiju, na jednoj od njihovih karata. Ovde sam da ostanem. Naravno da ima i drugih prilika, i dalje ću definitivno biti u BKFC-u.

„Apsolutno mi se sviрa promocija. Voleo sam goloruki boks. Ovo je samo još jedan od onih bokserskih mečeva i stvarno je uzbudljivo. Oh apsolutno (opet ću se boriti u BKFC-u), verujem da još jednu borbu imam na ugovoru sa njima. Bili su dovoljno fini da me puste da doрem da radim boks meи sa rukavicama. Ponudio sam je protivniku ako je htela da se goloruka, rekla je ne. Dakle, BKFC će me definitivno ponovo videti“, Rekao je VanZant Rekao

VanZant ima nekoliko opcija. Govorila je o tome da je finansijski sigurna i da zarađuje više na OnlyFans-u nego tokom svoje borbene karijere. Ona je takođe favorit protiv Bruk, čak i ako je njena protivnica bila aktivnija. Bruk je pobedila Ej Džej Bunker u januaru. Međutim, Bruk je bokser koji je postao uticajan, dok je VanZant odrastao u borbenim sportovima, što Pejdž čini velikim favoritom.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.