Tom Aspinall frustriran UFC 304 vremenom početka – Da li je u pravu?

Tom Aspinall frustriran UFC 304 vremenom početka – Da li je u pravu?

Tom Aspinall je frustriran tajmingom UFC 304 kartice.

Čestitka se održava 27. Očekuje se da će Aspinall odbraniti svoju UFC privremenu titulu u teškoj kategoriji. PPV manifestacija počeće u 10 časova u E.T., a to je 3 ujutru u Engleskoj. Mada je tajming urađen da se događaj plasira američkoj publici, Aspinall je ostao razočaran.

Aspinall je blizu da dobije šansu za svetsku titulu protiv Džon Džons. Veliki deo njegove fanbaze je britanska javnost. Iako će se događaj verovatno rasprodati, Aspinall je želeo kompromis. On se nadao da će događaj početi u popodnevnim časovima za američke ljubitelje borbe, što će omogućiti navijačima Velike Britanije da vide događaj uživo u ranije vreme. To je ostavilo UFC-u odluku da donese odluku, jer bi to moglo da utiče na rejting.

„Kao sportista, kao borac, to iskreno ne pravi toliku razliku. Nekoliko nedelja pre toga, moraжu da se probudim i treniram u to vreme ili da ostanem budan ili љta veж. Više puta sam leteo svetom i borio se u različitim vremenskim zonama, tako da nije tako strašno.

„Kao navijač koji želi da ga gleda uživo? Mislim da je to apsolutno uћasno. Mislim da to jednostavno nije fer prema navijačima, nije fer prema navijačima Velike Britanije. Oиigledno je to ameriиka publika, tako da razumem da ћele da im prodaju. Ali zašto ne mogu da im prodaju popodne, što je naše večernje vreme? Zašto Amerikanci ne mogu da ga gledaju popodne i navijači Velike Britanije, navijači Mančestera, evropski navijači mogu svi da odlete na taj događaj, rasprodaju ovu novu arenu. Prodaće se bez obzira na sve. Veoma smo srećni što imamo PPV u Mančesteru. Ali to je UK MMA, hajde da ga stavimo na vreme u Velikoj Britaniji,“ Aspinall Rekao

Međutim, UFC izlazi sa jedne od svojih najboljih karata. UFC 300 događaj je postavio nekoliko rekorda. To je bila najveća UFC prisutnost u Las Vegasu, u Nevadi, u T Mobile areni. Kartica je takođe proizvela treću najvišu UFC kapiju po ceni od približno 16,5 miliona dolara. Prelimi su bili najgledaniji na ESPN-u. Pored toga, društveni mediji UFC-a posle su porasli za 3,2 miliona pratilaca. Konaиno Kod Maksa Holoveja prekid Justin Gaethje bio najomiličniji UFC video na Instagramu. To pokazuje uspeh UFC-a u održavanju velikih događaja, koji će imati za cilj da repliciraju na UFC 304.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.