Predsednik Zlatnog dečaka: Rajan Garsija je sada bokserski A-Side

Predsednik Zlatnog dečaka: Rajan Garsija je sada bokserski A-Side

Predsednik unapređenja zlatnog dečaka Erik Gomez Kaћe Od Rajana Garsije sve veća popularnost učinila ga je A stranom.

Garsija je eksponencijalno porasla posle impresivne pobede Devin Haney. Kralj Ry je ispunio svoje komentare pre borbe, rekavši da će povrediti Haney, odustavši od njega tri puta da bi obezbedio većinsku odluku. Garsija je sada otišao na muzičku turneju sa svojom novom pesmom „Blaženi“. Takođe se upoznao Donald Tramp, sa ogromnim zujanjem oko njegove sledeжe borbe.

Isak Kruz, Erol Spens junior.I Sebastian Fundora pominjani su kao mogući protivnici. Pošto Garsija ne može da zaradi 140, svaka borba mora da bude pod njegovim uslovima. PPV brojevi za Haney-Garcia tek treba da budu objavljeni. Garsija se svađa sa Gervonta Dejvis prodato preko 1,2 miliona PPV-ova. Ako Hejni-Garsija uradi bilo gde blizu toga, to će opravdati tvrdnje da je Garsija sada lice boksa, što će mu dati veću prednost. Kako Garsija nudi borcima velike isplate, s tim što Jeni zarađuje 35 miliona dolara čak i posle poraza, Rajan drži sve karte.

„On (Garsija) je kralj sveta. Ima mnogo toga da izabere – zaslužio je. Moraš da mu odaš to poštovanje. To je neљto љto je bacio tamo. Koliko sam razumeo, Fundora nije dostupna do kraja ove godine. Pretpostavljam da je doživeo povredu – tako da nije dostupan. To je nešto o čemu ćemo razgovarati sa njim kada sednemo. Koga god poželi, ko god da kaže da želi da se bori, pokušaćemo da napravimo tu borbu“, Garsija Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.