Topurija teži da bude jedan od najplaćenijih sportista na svetu

Topurija teži da bude jedan od najplaćenijih sportista na svetu

Ilia Topuria, UFC šampion u perjač, planira da postane jedan od najplaćenijih sportista na svetu do sledeće godine.

Akcije Topurije su masovno porasle od nokauta Aleksandar Volkanovski na UFC 298 da postane šampion u perjaci. Porazom je okončana Volkova četvorogodišnja vladavina šampiona i doneo mu prvi prekid u težini. Od njegove pobede, Topuria-jeva ukrštena žalba se masovno povećala.

UFC borac pozvan je na stadion Real Madrida „Santjago Bernabeu“ da se sastane sa nekim od najvećih fudbalskih zvezda na svetu. Takođe je imao priliku da upozna fudbalsku legendu Lionel Mesi. Sa povećanjem njegove popularnosti, Topurija želi da to ponovo pretvori u finansijsku. Progovorio je o revanšu Volkanovski, bout Sa Conor McGregor i BMF šampion Maks Holovej. Ti napadi bi generisali velike tašne, sa nagoveštajima da bi UFC mogao da ode u Španiju po prvi put. To je sve da bi postalo finansijski dobro.

„Glediš, mogu da ti kažem da ne sumnjam da ću 2025. biti najplaćeniji sportista na svetu. Biću tamo. Iznenadio bih se da to ne uradim. Ne sumnjam, zaista“, Topurija Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.