Canelo Alvarez oduševljen pobedom Rajana Garsije protiv Devina Hejnija

Canelo Alvarez oduševljen pobedom Rajana Garsije protiv Devina Hejnija

Canelo Alvarez je oduševljena Od Rajana Garsije pobeda nad Devin Haney.

Canelo i Garsija ranije nisu bili u najboljim odnosima. Trenirali su ispod Edi Reynoso pre nego što je Garsija otišla 2021. Alvarez je doveo u pitanje Garsijinu radnu etiku, navodeći da treba da uloži više vremena u teretanu. Postojala je percepcija da Garsija provodi previše vremena na društvenim mrežama umesto da izoštrava svoje veštine u teretani.

„Vidi, Rajan ima mnogo talenta. Ali za mene u mojim očima, on gubi mnogo vremena i troši svoj talenat. Gledam ga i ne vidim ga 100% posvećenog i, za nas, to je loš signal. Uvek ga podsećamo kao tim da dođe u teretanu, da trenira i da uči jer treba da budete u teretani. Učite iz dana u dan, na samom minimumu borbe pet puta godišnje“, Alvarez Rekao

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Ryan Garcia (@kingryan)

Međutim, pre haney borbe, Canelo i Garcia su izgladili stvari. Dvojica boraca podelila su toplu razmenu reči na društvenim mrežama. Garsija je potom producirao učinak svoje karijere, spustivši Hejnija tri puta da postane ‘lice boksa’. Canelo je reagovao na ovu vest, rekavši da je oduševljen što je Garsija ispunio svoj potencijal.

„Ništa me ne iznenađuje. Mislim da Rajan ima mnogo talenta, i srećna sam zbog njega. Vidim tu borbu i bila sam tako srećna. Malo sam bio nervozan, ali bio sam tako srećan zbog njega“, Canelo Rekao

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.