Ilia Topuria odgovara na pretnju Conora McGregora BKFC-u

Ilia Topuria odgovara na pretnju Conora McGregora BKFC-u

UFC šampion u perolakoj kategoriji Ilija Topuria je udario na Conor McGregor’s komentari o potencijalnoj borbi golim rukama.

Mekgregor se povukao iz svoje UFC 303 borbe protiv Majkla Čendlera sa slomljenim nožnim prstom. To je odložilo njegov povratak u akciju, jer se Irac nije borio od poraza od Dastina Poiriera 2021. godine na UFC 264. Od tada, McGregor je postao suvlasnik BKFC-a. On je nagovestio da će se boriti pod promocijom nakon isteka ugovora sa UFC-om. Mekgregor ga je odbacio kao pretnju kada je pitao o mogućnosti Borbi Topurija.

„Ilia, špansko-gruzijski momak, on nije loš, on je bokserski težak stil. On bi sigurno dobro sleteo u Bare Knuckle Fighting Championship. Ja bih ga ošamario, on je premali. Ja sam veliki momak u poređenju sa Iliom. Ali on nije loš, on je trenutni UFC svetski šampion. Svi ovi momci gledaju (BKFC). Ja bih bio King Kong ako me pitate. Ali videti ove (momke) prelaze bilo bi dobro,“ McGregor Rekao

Topuria je sada odgovorila.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.