Dejna Vajt će predstaviti Trampa na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji

Dejna Vajt će predstaviti Trampa na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji

Dejna Vajt uvešće Donald Tramp na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u Milvokiju 18.

Ovo će biti treći put da Vajt podržava Trampa, pošto je to učinio na Republikanskim nacionalnim konvencijama 2016. i 2020. godine. Vajt i Tramp imaju blizak odnos. Tramp je obezbedio UFC arenama u Nju Džersiju tokom svojih ranijih dana. Vajt je čak odbio sponzora za UFC kada su želeli da Vajt ukloni video na društvenim mrežama u znak podrške Trampu.

„Postavio sam video za Trampa na svoje lične društvene mreže. Jedan od naљih velikih sponzora je zvao i rekao, „Skini to“ Znate šta sam rekao? Idi f**k sam. Glasajte za koga god želite da glasate, a ja ću glasati za koga god želim da glasam. Tako ovo funkcioniše. Nije me briga za koga жete glasati. To se mene ne tiиe. F**k ti. Nemojte me nikada p**kralju pozvati i reći mi za koga da glasam“, rekao je Tramp

Bivši predsednik je takođe prisustvovao brojnim UFC događajima, u poslednje vreme UFC 302, kao Islam Makhačev Pobedio Dastin Poirier. Taj bliski odnos će se sada nastaviti.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.