FanDuel mora da plati 230 000 dolara za unapred snimljene PFL opklade

FanDuel mora da plati 230 000 dolara za unapred snimljene PFL opklade

Sportska kompanija FanDuel kažnjena je sa 2.000 dolara i naređeno joj je da plati 230.000 dolara opklada nakon što je 34 opklade na PFL borbe već bila zaključena nedelju dana ranije.

Prema izveštajima, FanDuel se kladio na PFL borbe koje će se emitovati 1. aprila 2022. godine, u sklopu kartice serije PFL Challengers na Fubo TV. Međutim, borbe su se odigrale 25. Odeljenje za igre na sreću u Nju Džersiju je naredilo kompaniji da isplati. FanDuel je obavestio Odeljenje za sprovođenje igara na sreću u Nju Džersiju da im njegovi provajderi podataka nisu rekli da je PFL kartica ranije obavljena. FanDuel je, međutim, pristao da plati kaznu.

„FanDuel je potvrdio da njegovi trgovci nisu uspeli da potvrde sa PFL-om da se događaj prethodno dogodio i da je predstavljen putem odlaganja trake“, rekla je zamenica državnog tužioca Nju Džersija Đina DeAnnuntis

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.