Hearn Keen On Signing Shakur – ‘I Can Make Him A Star’

Hearn Keen On Signing Shakur – 'I Can Make Him A Star'

Edi Hern je zainteresovaniji za potpisivanje Shakur Stevenson Sada kada je slobodan agent.

Shakur je obezbedio pobedu Artem Harutyunyan u uspešnoj odbrani svoje WBC titule u lakoj kategoriji. To mu je bila poslednja borba pod Top rankom, pošto je odbio ugovor vredan 15 miliona dolara za pet borbi. Šakurov veliki problem su najveće borbe zbog njegovog stila. Njegove pobede su završene Edwin De Los Santos a Artem je proizvodio jedere iz gomile. U borbi za Artem neki navijači su otišli pre poslednje runde.

Tim Bredli kritikovao Šakura zbog odbijanja 15 miliona dolara. Dok je sa Top Rankom postao svetski šampion sa tri težine, velike borbe su propale. Teofimo Lopez I Vasilije Lomačenko borbe se nisu dogodile uprkos tome što je bio sa Top Rankom. Od tada, Šakur je imao interesovanje od PBC-a i DAZN-a. On je fejstimirao Mejvedera dok je Hearna nazivao najboljim promoterom na svetu. Hearn je pohvalio Shakura, pokazujuжi svoju nameru da ga potpiљe.

„Šakur Stivenson je možda nepobediv. Љakur je briljantan. Ponekad, njegov stil nije agresivan, Arturo Gati, ali pogodi љta? Pobeđuje u ovim borbama, bori se protiv njih onako kako želi da se bori. Mislim da kada ga vidiš kako se bori sa Tenkom, možda čak i Zepeda, videćeš najboljeg Šakura Stivensona. Znam da mogu da od njega napravim zvezdu jer mi je to lako. Izuzetno dobro ocenjuje NA ESPN-u. Koliko sam razumeo, bila je to stvarno dobra publika u Njuarku. Objekat ima 18.000. Dakle, nije bilo baš polupunog kapaciteta za Shakur-Harutyunyan u Šakurovom rodnom gradu,“ Hearn Rekao

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.