Šon Strikland ne veruje da Robert Vitaker zaslužuje još jedan pogodak za titulu

Šon Strikland ne veruje da Robert Vitaker zaslužuje još jedan pogodak za titulu

Uprkos impresivnoj pobedi Roberta Vitakera na UFC Fight Night Saudijskoj Arabiji, ne osećaju svi da je dostojan još jednog pogotka za titulu u srednjoj kategoriji, uključujući bivšeg šampiona Šona Striklanda.

Vitaker (26-7) sistematski je rasturio Ikrama Aliskerova (15-2) u prvom kolu njihovog glavnog takmičenja u Rijadu, završivši stvari dobro postavljenim aperkatom. To sada stavlja „Kosača“ na pobednički niz od 2 borbe, sa pobedama na 3 od njegova poslednja 4 nastupa.

Bez obzira na uspeh koji je Vitaker pronašao u ovoj kasnijoj fazi karijere, Šon Strikland se oseća kao da je imao priliku da postane šampion, a to vreme je prošlo.

„Pomisao da Whittaker dobija љansu za titulu pre mene je jebeno divlja.“ Strikland je tvitovao. „Brate ti si 0-3…… Sa prekidom lol. Pobedio sam obe te piиke lol….. Da li je rangiranje bitno?! Uradi pravu stvar UFC..“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.