Mekgregor optužio Poiriera i njegovu ženu za prevaru preko njihove fondacije

Mekgregor optužio Poiriera i njegovu ženu za prevaru preko njihove fondacije

Conor McGregor je optužio Dastin Poirier i njegovu ženu da mulja ljude preko njihove ‘Fondacije dobre borbe’.

Poirierova fondacija je postavljena da se vrati zajednici Luizijane, koja je Dastinov rodni grad. Njime je obuhvaćen niz pitanja, kao što su nuđenje hrane, olakšavanje životne sredine i zdravlje. Poirier skupi novac prodajom memorabilije iz svojih borbi, čiji prihod potom odlazi njegovoj zajednici.

Dastin prodaje svoj pribor iz Islam Makhačev borba na UFC 302. Poirier je izgubio putem podneske u petoj rundi. Njegov pribor je izazvao interesovanje iz Khabib Nurmagomedov. Orao je bio u islamskom uglu kada je UFC šampion u lakoj kategoriji pobedio Dijamant. Khabib se takođe izjednačio protiv Dastina pošto je 2019. pobedio u trećem kolu na UFC 242.

Međutim, Mekgregor nije bio ubeđen motivima Fondacije.

Loša krv Mekgregora i Poaira se nastavila posle njihovog UFC 264 okršaja. Dastin je pobedio, odneti svoj rekord na 2:1 protiv Mekgregora. Ozloglašeni je slomio nogu, rekavši da nije gotovo. Kontroverzno je tvrdio da mu je Dastinova žena slala DM-ove. Dok je Mekgregor progovorio o svojoj želji za revanšom, Dastin nije siguran pošto dovodi u pitanje povredu Notoriousa.

„Mali prst, borio sam se sa mnogo povreda tokom godina. Mali prst ne izgleda kao razlog da se povučeš iz borbe. Prešao je linije sa kojih ne možeš da se vratiš. Želim da mu šibam b**t (kada tvituje o meni). Pokuљava to da iznesu iz mene, ћeli da uzvratim paljbu. Imamo mnogo napred-nazad tokom godina, od 2014. nema naznaka (ako je moguća četvrta borba)“, naveo je Porier

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.