Nejt Dijaz odgovorio na nezadovoljstvo Horhea Masvidala zbog rezultata

Nejt Dijaz odgovorio na nezadovoljstvo Horhea Masvidala zbog rezultata

Posle pobede Nejta Dijaza u bokserskom ringu prošle subote, Horhe Masvidal je bio nezadovoljan odlukom sudija, a sada je pobednik uputio jednostavan odgovor.

Dijaz je savladao Masvidala većinskom odlukom posle bitke od 10 rundi, uživo iz Honda centra u Anahajmu u Kaliforniji. Glavni događaj nije pokazao samo prvu profesionalnu boksersku pobedu Dijaza, već se i uspešno osvetio za ufc poraz od „Gamebreda“ iz 2019. godine.

Masvidal je protestovao zbog rezultata džodžeta posle meča, ali je Dijaz ostao tih, sve do sada.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Nate Diaz (@natediaz209)

U pravoj modi Nejt Dijaz nije hteo da uđe u debatu u vezi sa složenim kriterijumima bodovanja u boksu, umesto toga je samo izdao saopštenje za koje je znao da će doći do bivšeg protivnika.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.