Chris Eubank Jr. potpisuje sa BOXXER

Chris Eubank Jr. potpisuje sa BOXXER

Chris Eubank Jr. pridružio se BOXXER-u posle njegovog odlaska iz Vaserman Boksinga.

Eubanka obezbedila pobedu Liam Smith u revanšu prošle godine, što mu je bila najveća pobeda u karijeri. Udružio se sa Terensa Kroforda Trener Brajan Mekintajer, dok je Eubank prebacio svoj fokus na novu postavu. Na kraju je napustio Vaserman Boks pošto nije uspeo da obezbedi velike borbe. Svađa sa Conor Benn više nije na stolu posle Bennovih neuspešnih VADA testova za Clomiphene i istrage koja je u toku.

Borba za titulu protiv WBO i IBF juniorskog šampiona srednje kategorije Janibek Alimkhanuly bio zadirkivan. Međutim, razgovori se nikada nisu ostvarili u borbi, pa eubanka ostaje sa manje opcija. On je navodno u razgovorima sa kojima se suočava Canelo Alvarez. Međutim, Eubank se suočava sa konkurencijom iz Edgar Berlanga I Džermel Šarlo da dobijem tu borbu. Eubank se nada da je ovaj novi dogovor korak ka boljim stvarima.

„Veoma sam uzbuđen što sam potpisao sa BOXXER-om i Benom Šalomom. Uklapaju se u pravcu u kom želim da idem. Imamo velike planove u narednih 12 do 24 meseca. Postoje velike borbe u naftovodu i ovi momci to mogu da ostvare. Ovo je partnerstvo. Imam slobodu i prostor da radim kako ћelim da radim, љto je veoma retko. Ja sam u poziciji moжi. U poziciji sam da kontrolišem pravac u kom želim da idem tako da sam uzbuđena.

„U igri sam već 12 godina i još uvek sam gladan. Još uvek sam uzbuđena. Još uvek sam zaljubljen u sport boksa. Trenutno sam u blagoslovenoj poziciji gde ima 4-5 različitih imena koja su mega borbe koje svi žele da vide. Canelo Alvarez, Terence Crawford, Conor Benn, Billy Joe Saunders – i to mi je na samom vrhu glave. Napolju je još mnogo tuča koje mogu da se izlaћu, иak i domaжe, tako da sam u uzbudljivoj poziciji“, rekla je Eubank.

„On donosi uzbuđenje i intrige gde god da krene. BOXXER je njegov prirodni dom i neverovatno sam uzbuđena što ću raditi sa Krisom kako bismo bili sigurni da ćemo u potpunosti realizovati njegov ogroman potencijal i žestoku ambiciju. Imali smo privilegiju da radimo sa Krisom u nekim masovnim borbama u Velikoj Britaniji i biće ih još mnogo u Velikoj Britaniji i širom sveta. Glad i ambicija su tu. Jedva čekamo da ga vidimo ponovo u akciji i da učestvuje u nekim masovnim tučama“, Ben Šalom BOXXER

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.