Majkl Čendler želi Nejta Dijaza za UFC 306 borbu

Majkl Čendler želi Nejta Dijaza za UFC 306 borbu

Majkl Čendler Ћeli Nejt Dijaz za borbu u Sferi 14. septembra na UFC 306.

Chandler još uvek čeka svoju sledeću borbu posle Conor McGregor povukli su se iz ufc 303 okršaja sa povredom noge. Irac je rekao da će se vratiti do septembra, ostavljajući mogućnost izlaska u Sferi. Međutim Dejna Vajt je naveo da ne očekuje da će se Mekgregor boriti 2024. godine. To ostavlja Čendleru izbor.

Može da nastavi da čeka Mekgregora, što produžava njegovu neaktivnost od poraza 2022. Dastin Poirier na UFC 281. Chandleru je ponuđena borba za titulu sa UFC šampionom u lakoj kategoriji Islam Makhačev. To жe mu ponuditi manju platu od Mekgregora. Međutim, pobeda nad Islamom čini svaku Mekgregorovu borbu mnogo većom pošto je titula u liniji. Chael Sonnen ohrabrio je Čendlera da preuzme tu borbu.

„Ako Majklu Čendleru bude ponuđen Islam Makhačev, postoji poruka koja mu se šalje, koju mora da čuje. Reиi, „Ne moћemo da ti damo Konora MekGregora. Neжemo ti nabaviti Konora MekGregora. Nemoj da pogrešiš. Moraš da dobiješ šibice koje možeš da dobiješ kad možeš da ih dobiješ. Moraš da pobediš u mečevima u kojima možeš da pobediš kada možeš da ih pobediš. Moraš da potpišeš podudaranja koja možeš da potpišeš kada možeš da ih potpišeš. Ispred svega ostalog, uzmite borbu i uvući je u ring“, Sonen Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.