PFL pokrenuo PFL Afriku sa Frensisom Nganuom na mestu predsedavajućeg

PFL pokrenuo PFL Afriku sa Frensisom Nganuom na mestu predsedavajućeg

PFL Afrika je lansirana sa Frensis Nganu predsedavajući, sa regularnom sezonom koja počinje sledeće godine.

Nganu je napustio UFC prošle godine i potpisao ugovor sa PFL- om. Sporazum je uključivao i to da postane predsednik PFL Afrike. Takođe mu je bilo dozvoljeno da boksuje, što je zauzeo suočavanjem Entoni Džošua I Tajson Fjuri. Dok je planirano da debituje za PFL, on nije uzeo it up Joљ. PFL Afrika se pridružuje PFL Europe i PFL MENA u sklopu rastućeg brenda PFL- a. PFL Afrika će videti najbolje afričke borce koji se takmiče.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Professional Fighters League (@pflmma)

„Uzbuđen sam i počastvovan što ću biti predsedavajući PFL Afrike, lige koja će oblikovati sam temelj afričkog MMA. Kao što smo videli, postoji veliko bogatstvo talenata u Africi koji samo čekaju da im se pruži globalna pozornica. Tako sam ponosan što mogu da se vratim svojoj domovini i pružim veliki sadržaj regionu sa tako strastvenom i raznovrsnom fanbazom“, rekao je Nganu

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.