Rajan Garsija navodno provalio u kuću svoje bivše

Rajan Garsija navodno provalio u kuću svoje bivše

Rajan Garsija navodno provalio u bivšeg partnera, Andrea Célina’s Kuжi.

Bokser trenutno služi zabranu od godinu dana posle pozitivnih testova za Ostarin. Odluka je značila njegovu pobedu Devin Haney postao bez takmičenja. Od tada, Garsijino ponašanje je izazvalo zabrinutost. On je postavio niz kontroverznih komentara na X, uključujući rasne ljage, protiv hrišćana, Afroamerikanaca i muslimana, kako bi imenovao nekoliko grupa.

WBC je odgovorio zabranom Garsije. Sada pojavljuje se Bokser bi mogao biti u većoj muke. Célina Tvrdi Garsija je provalila u njen dom dok je plakala. Ona mu je, kako se izveštava, uskratila posetu detetu zbog zloupotrebe supstanci. Garsija je potom poslao Selini brojne uznemirujuće poruke pre nego što su izbrisane. Nije jasno da li su vlasti pozvane.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.