Aleks Pereira ‘počastvovan’ predlogom Entonija Džošue o skoku u boks

Aleks Pereira 'počastvovan' predlogom Entonija Džošue o skoku u boks

U nedavno objavljenom postu na društvenim mrežama, UFC šampion u lakoj kategoriji Aleks Pereira reagovao je na nedavnu sugestiju dvostruki bivši svetski bokserski šampion u teškoj kategoriji Entoni Džošua.

S obzirom na to da je Pereirin odbrana titule prošlog meseca nad Jiržijem Pročazkom na UFC 303 još uvek sveža u glavama mnogih, Entoni Džošua je napravio post na X u vezi sa bivšim kikbokserom Slave koji je verovatno napravio selidbu u boks.

„Poatan“ je odgovorio na Joshin post, i izgleda da je otvoren za jedno pojavljivanje unutar kvadratnog kruga.

Uprkos tome što se čini da je na brodu da u nekom trenutku pređe u boks, Pereira zna da mu nije ostalo dovoljno borbenog vremena da se kandiduje za svetsku titulu.

Iako njegov sledeći protivnik još uvek nije saopšten, pomisao je da bi brazilski dvostruki UFC šampion vrlo lako mogao da se nađe pred #2 rangiranim Magomedom Ankalajevim u sledećoj prilici da odbrani titulu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.