UFC povratak Nika Dijaza zabrinjava njegovog bivšeg trenera

UFC povratak Nika Dijaza zabrinjava njegovog bivšeg trenera

Nik Dijaz POVRATAK UFC-a izaziva njegovog bivšeg trenera, Cezar Gracie, da brinem.

Dijaz lica Visente Luque na UFC Abu Dabiju 3 avgusta, njegova prva borba od suočavanja Robbie Lawler na UFC 266. Dijaz je izgubio okršaj 2021. godine, pa je svoj UFC rekord odneo na četiri poraza zaredom. Poslednju UFC pobedu imao je protiv Bi Džej Pena na UFC 137 2011. Dijaz je napravio nekoliko promena u svom kampu po povratku u 40. godini.

On ne radi sa Grejsi. U međuvremenu, prebacio je svoju postavu za trening iz Stoktona u Kaliforniji u Teksas. Nik je takođe zasenjen Nejt Dijaz, koji dolazi sa pobede protiv Horhe Masvidal u njihovom bokserskom okršaju. Grejsi nije bila sigurna kako je Dijaz otiљao u ovoj fazi karijere.

„Nik je opasan momak. Ali meni nema toliko smisla gde je Nik u svojoj karijeri. To nije borba koju bih ja napravio, a ne znam ni šta se dešava sa tom borbom, da budem iskren sa tobom… To je prenaglašavanje onoga što će se desiti. Ne vidim ga kako trenira sa borcima. I ne znam šta se dešava sa tom borbom.

„On jednostavno trenutno nije deo treninga sa momcima. Kao i obično sada, trenirao bi sa Džejkom Šildsom. Trenirao bi sa bratom. Sparingovao bi. Nik nije bio tamo sinoć, na primer, zbog Nejtove borbe… Nema zle krvi ili bilo čega drugog. Samo mislim da ljudi koji drћe Nika u Teksasu ћele da zadrћe Nika. I zato se nadam da će se dobro brinuti o njemu“, Grejsi Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.