Čael Sonen: Majkl Čendler bi trebalo da se suoči sa islamom Makhačevim

Čael Sonen: Majkl Čendler bi trebalo da se suoči sa islamom Makhačevim

Majkl Čendler treba da se suoči sa UFC šampionom u lakoj kategoriji Islam Makhačev.

To je prema Chael Sonnen. Čendler je rekao da mu je ponuđen pogodak za titulu posle sloma Conor McGregor Borba. Ozloglašeni se povukao sa povredom noge, iako očekuje da će se vratiti do septembra. Čendler je rekao da će prihvatiti Mekgregorovu borbu ako Irac bude spreman do septembra. Međutim, Mekgregor se možda neće boriti ove godine pošto se UFC raspored brzo slaže.

Čendler je jurio borbu još od njihovih dana kao protivnički treneri u TUF 31 seriji. Čendlerova poslednja borba je bila 2022, izgubivši od Dastin Poirier na UFC 281. Dok Mekgregorova borba nudi veću platu, sa 38 godina, Čendler se ne podmladi. Dalja neaktivnost poremetiće njegovu karijeru, dok će pobeda nad Islamom učiniti svaku potencijalnu Mekgregorovu borbu većom. Sonen je smatrao da Čendler mora da prihvati borbe u ponudi pošto nije bilo garancije nad Mekgregorom.

„Ako Majklu Čendleru bude ponuđen Islam Makhačev, postoji poruka koja mu se šalje, koju mora da čuje. Reиi, „Ne moћemo da ti damo Konora MekGregora. Neжemo ti nabaviti Konora MekGregora. Nemoj da pogrešiš. Moraš da dobiješ šibice koje možeš da dobiješ kad možeš da ih dobiješ. Moraš da pobediš u mečevima u kojima možeš da pobediš kada možeš da ih pobediš. Moraš da potpišeš podudaranja koja možeš da potpišeš kada možeš da ih potpišeš. Ispred svega ostalog, uzmite borbu i uvući je u ring“, Sonen Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.