Shakur Eyes PBC Deal After A FaceTime With Mayweather

Shakur Eyes PBC Deal After A FaceTime With Mayweather

Shakur Stevenson može da potpiše sa PBC nakon što ima FaceTime sa Flojd Mejveder.

Stivenson je slobodan agent posle pobede Artem Harutyunyan. Šakur je odbio ugovor vredan 15 miliona dolara od Top Ranka za istraživanje drugih opcija. On je aktuelni WBC šampion u lakoj kategoriji, sa neporaženim rekordom 22-0. Međutim, narativ je da Šakur ne uspeva da se zabavi.

Njegova borba sa Edwin De Los Santos je izviždan zbog svog odbrambenog stila, čak i ako je bio povređen dok je ulazio u meč. U međuvremenu, navijači su napravili neke džezere tokom borbe sa Artemom, a neki su napustili arenu pre poslednje runde. Edi Hern izrazio je nameru da razgovara sa Šakurom, pošto ga je promoter Boksinga u Meču nazvao jednim od najboljih P4P boraca.

Oskar De La Hoja je takođe izrazio nameru da razgovara sa Šakurom tako što će poređati moguću borbu sa Vilijam Zepeda. Dogovor sa PBC-om bi mogao da dobije Shakura. Gervonta Dejvis Borba. Međutim, malo je verovatno da će mu platiti velike tašne pošto se ne prodaje dobro na PPV-u. Izgleda da Šakur istražuje sve opcije. Sledeća slika prikazuje njih dvojicu na pozivu, a Šakur traži najbolji dogovor.

„Trudi se da se bori protiv najboljih napolju, traži da se bori protiv najboljih. Verujem da se njegov ugovor bliži kraju tako da se nadamo da ćemo moći da se okupimo i da mogu da ga odvedem na viši nivo i da mu pružim borbe koje želi i učinim da se borbe dese kako on želi“, mejveder navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.