De La Hoja otvoren za razgovore sa Šakurom Stivensonom posle besplatne agencije

De La Hoja otvoren za razgovore sa Šakurom Stivensonom posle besplatne agencije

Oskar De La Hoja voljan je da razgovara sa Shakur Stevenson prateći njegovu slobodnu agenciju.

Stivenson se poslednji put posvađao sa Top Rankom, pobedio je Artem Harutyunyan da zadrži svoj WBC laki pojas. Bila je to udobna pobeda. Međutim, nije uspeo da zaustavi Artema, pošto je iz mase došlo nekoliko jedera. Neki navijači su takođe izašli iz arene pre poslednje runde. Šakur je odbio ugovor vredan 15 miliona dolara od Top Ranka za pet borbi.

„Da, to nije glupa promena. Ali znam koliko vredim i sada znam ko sam. Razumem svoju vrednost, od kada sam prvi put potpisao sa njima do sada – mnogo je veća.  Ne bi bilo teško (dobiti velike borbe) da se vratio potpisivanju sa Top Rankom. Borbe se nisu desile jer nisam ponovo potpisao za Top Rank“, Stivenson navedeno

To ga je ostavilo otvorenim za razgovor sa drugim promoterima. De La Hoja je bio svedok svog boksera Vilijam Zepeda Poraz Đovani Kabrera u prekidu treće runde. Pobeda je odnela Zepedin rekord na 31-0. Zepeda je pomenut kao mogući protivnik pre nego što se Šakur suočio sa Artemom. Prateći Šakurovu besplatnu agenciju, Oskar je sada pružio ruku.

„Mislim da je ova pobeda za Zepedu bila odlična i sada idemo na svetsku titulu. Љakur, pozovi me. Voleo bih da obavim poziv sa tobom. Dao je izjavu. Kada ste #1 kandidat u svakoj organizaciji, morate dati izjavu na taj način, a upravo je to i uradio“, De La Hoja Rekao

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.