Sudija dobio udarac tokom borbe Kišona Dejvisa protiv Migela Maduena

Sudija dobio udarac tokom borbe Kišona Dejvisa protiv Migela Maduena

Migel Madueno udario sudiju tokom žestoke prepirke sa Keyshawn Davis tokom njihovog laganog okršaja.

Par se suočio sa Stivenson Šakur Vs. Artem Harutyunyan u donjem vešu. Kišon je dominirao u borbi dok je nadmudavao i kažnjavao protivnika. Tempere su se rasplamsale tokom borbe na kraju šeste runde. Dejvis se kvadratio sa Madueom, koji nije bio zadovoljan ponašanjem boksera. Sudija je uskočio da razdvoji njih dvojicu.

Međutim, kako je to učinio, Madueno je bacio levu ruku, koja se poveziva sa sudijom. Sudija je razdvojio oba borca, koji su otišli u svoje uglove. Sudija nije bio siguran ko ga je udario. Nakon što je saznao, Madueno je upozoren da će biti diskvalifikovan zbog bilo kakvih daljih prekršaja. Borba je završena tako što je Dejvis dobio jednoglasnu odluku. Posle pobede, Dejvis se prisetio uticaja Flojd Mejveder o njegovoj karijeri.

„Flojd je uvek u sali i pomaže ljudima. Bio sam tamo sa bratom Kelvinom Dejvisom, i on nam je pomagao oboma. Možeš mnogo da naučiš samo ako si u njegovoj blizini. Bio sam blagosloven. Rekao mi je, ‘Keyshawn, imaљ sve’. ‘Imaš veštinu, sposobnost, imaš sve’. Rekao je da su jedini ljudi koji mogu da ga pobede bili oni koji su uslovljeniji, zato se pobrinite da uvek budete na vrhu kondicije“, rekao je Dejvis Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.