Bokserski debi Darena Tila završio se tučom posle borbe

Bokserski debi Darena Tila završio se tučom posle borbe

Daren Till’s Pobeda nad Mohamedom Mutiom bila je pomućena kontroverzom nakon što je izbila tuča posle tuče na kartici Socijalni nokaut 3 u Dubaiju, UAE.

Till je imao svoj bokserski debi, koji se zavrљio kontroverznim okolnostima. Tokom druge runde, Till je zadao udarac koji se povezao na potiljak Mutijeve glave. Muti je protestovao protiv sudije pre nego što je pao na kolena. Borba je otkazana. Till je proglašen pobednikom u drugom krugu TKO. Muti je onda otrčao do Tilla i gađao ga. Izbila je tuča između dva tabora. Dok nisu sleteli levom rukom kao odgovor dok su bili na konopcima. Kada se prašina slegla, Till je imao mnogo toga da kaže.

„Ovo je borba, pogađaju te. Ako ne želiš da nastaviš da se boriš, ne budi borac. On nije borac. On nije pravi borac. On je kukavica. A onda, kada radim svoja posla, on doрe i napadne me. Tako mi je žao. Ja nisam taj tip. Ja sam pristojan čovek. Volim ovaj sport. Volim Dubai. Dolazim ovde od 2016. Moram da se branim. Stvarno mi je žao zbog tog momka,“ Till Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.