Arum Pushes For A Taylor Vs. Catterall Trilogy

Arum Pushes For A Taylor Vs. Catterall Trilogy

Bob Arum želi treću borbu između Džoš Tejlor I Džek Kateral posle njihove poslednje borbe.

Kateral je pobedio u revanšu jednoglasnom odlukom. Ocene su pročitane na sledeći način: 116-113, 117-111 i 117-111. Dok je većina ljubitelja boksa pobedila Kateral, Arum je bio nezadovoljan rezultatom. Osećao je da su karte preširoko i da tejlor pobeđuje. To je bio povratni udarac na njihovu prvu borbu gde je Kateral nadmudredio Tejlora veći deo.

Međutim, na rezultatima je Tejlor pobedio podeljenom odlukom. Rezultat prve borbe mogao je da utiče na kateralne rezultate. Kateral je posle borbe nagovestio svoju želju da nastavi dalje i cilja šut za svetsku titulu. Do sada se to nije desilo. Međutim, on će boksovati sa bivšim WBC juniorskim šampionom u velter kategoriji Regis Prograis u avgustu. Iako je to možda slučaj, Arum želi da oni vrate stvari unazad.

„Da pojasnim. Bio sam u Lidsu zbog te borbe. Pažljivo sam gledao tu borbu. Postojala su tri moguća načina da se postigne pogodak: 7-5 Kateral (u rundama), 7-5 Tejlor, 6-6 čak. Bio sam stvarno otkačen jer je Tejlor moj borac, unapredili smo ga. Ali to nije bilo obavezno jer sam mislio da je jasno pobedio u borbi. Samo sam mislio da mu je šteta što su ocene tako široke. Sedeo sam pored Edija Herna, čiji je borac bio Kateral, i on je postigao pogodak i imali smo veoma, veoma blisku borbu“, Arum Rekao

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.