Shakur Stevenson očekuje da se Artem Harutyunyan bori na zadnjoj nozi

Shakur Stevenson očekuje da se Artem Harutyunyan bori na zadnjoj nozi

Shakur Stevenson Očekuje Artem Harutyunyan da trče u ringu kada se suoče 6.

Stevenson je bio optužen da je uradio istu stvar kada je boksovao Edwin De Los Santos za osvajanje upražnjene WBC titule u lakoj kategoriji. Šakur je dobio ogromne izviždanje, boksujući sa zadnje noge, pre nego što je otkrio da je povredio ruku ulazeći u tuču.
Šakurova komercijalna vrednost je još više pala.

Dok ulazi u ring u poslednjoj borbi sa Top Rankom, Stivenson će želeti da ostavi utisak. Šakur će možda odlučiti da boksuje na prednjoj nozi sada kada je zdrav da privuče pažnju konkurentskih promotera. Artem, međutim, nije navalentan. Njegova poslednja borba je možda bila poraz od Frenk Martin, ali ga je Nemac gurnuo blizu. Artem je nadmudvao Martina tokom većeg dela borbe pre nego što je kasno oživljavanje amerikanca značilo da je Nemac u poslednjoj rundi uzeo koleno. To je bilo dovoljno da Martin donese odluku. Stivenson, međutim, želi da to bude odlučujuća pobeda.

„Zavisi od toga koliko je težak i koliko kazni može da preduzme. Znam da će početi da beži, a onda moram da presečem prsten. Ovaj tip je dobar borac. Mislim da ga mnogi iz javnosti ne poznaju. Misle kako je dobar. Trenutno, mislim da modus u kome sam i šta imam u mozgu, želim da uđem i kaznim ga. Možda počne kao bokserski meč, a onda ću možda početi da pobeđujem… van njega. Razumite, mi idemo posao obavljen na bilo koji način. U љestoj ili sedmoj rundi, poиeжe da se kreжe svuda okolo. Moram malo da odsečem prsten,“ Šakur Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.