Makhačev odbacio borbu čendlera

Makhačev odbacio borbu čendlera

Islam Makhačev je ugasio razgovore o borbi sa Majkl Čendler.

Makhačev izlazi iz uspešne odbrane svoje UFC titule u lakoj kategoriji protiv Dastin Poirier na UFC 301. On je obezbedio pobedu u petom kolu i pobedio prkosnog Poiriera. Povezan je sa borbom protiv Arman Carukyan Sledeжi. Carskijan je sledeći u redu za pogodak za titulu.

Međutim, upravo mu je izrečena devetomesečna zabrana zbog udaranja navijača na UFC 300 dok je ulazio u arenu zbog svoje borbe. Poirier je predložio revanš ako Islam ne može da nađe protivnika. Međutim, Chandler je tvrdio da mu je ponuđena borba nakon Conor McGregor’s Povlačenje. Met Braun pozvao je Čendlera da preuzme borbu jer ne može da priušti da propusti pogodak za titulu. Chandler ima 38 godina i gubi dosta vremena Иeka za MekGregora. Čendler se nije borio od poraza od Poiriera na UFC 281 2022.

„Zašto ne biste skočili na to, uzmite odmah, potpišite tačkastu liniju danas, meni nema nikakvog smisla. Ne mogu da smislim nijedan razlog da to ne uradim. Pod pretpostavkom da se Konor ipak vrati – pretpostavimo samo da će se vratiti – da li mislite da ne bi voleo da se bori sa vama za titulu?

„Apsolutno biste mogli da postavite tu borbu za titulu, pod pretpostavkom da osvojite titulu i sada ne samo da je to borba Konora Mekgregora već je to borba Konora Mekgregora za titulu. Da li je bolje? Majkl Čendler je trebao Konora. Sada ima љansu za titulu. Sada mu ne treba Konor. Donesi… snimak naslova. (Zaboravi) Konor. Idi“, rekao je Braun

Uprkos tome što je to slučaj, Islam ne želi da preuzme borbu.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.