Čendler zadirkuje borbu sa Makhačevim

Čendler zadirkuje borbu sa Makhačevim

Majkl Čendler kaže da se bori sa UFC šampionom u lakoj kategoriji Islam Makhačev na stolu.

Čendlerova borba 29 juna protiv Conor McGregor na UFC 303 je otkazan nakon što je Notorious doživeo slomljen prst. Čendler je čekao Mekgregorovu borbu još od njihovih dana kao protivnički treneri u TUF 31 seriji. Toliko da se Čendler nije borio od 2022, kada je izgubio od Dastin Poirier. Neaktivnost bi mogla da mu naškodi sada kada ima 38 godina.

Islamska borba nudi Čendleru pogodak za titulu. Pobeda čini svaku borbu sa Mekgregorom mnogo većom pošto bi on imao veću prednost. Međutim, gubitak znači manju potražnju za Mekgregor-Čendlerom. Ostale borbe protiv Čarls Oliveira I Maks Holovej takođe su mogući. Ali za sada, islam je izgleda vodeće ime.

Uprkos ovome, Čendler se i dalje nada borbi sa Mekgregorom. Irac se nada da će se vratiti do septembra, iako Dejna Vajt je odbio da ostvari tu borbu ove godine. Uprkos tome, u toku su razgovori o novom datumu.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.