Davis Vs. Martin PPV Numbers Get A Mixed Reaction

Davis Vs. Martin PPV Numbers Get A Mixed Reaction

PPV brojevi za Gervonta Dejvis Vs. Frenk Martin naišle su na pomešanu reakciju.

Dejvis je bio na čelu protiv Martina na PBC-ovom trećem PPV-u sa Amazon Prime Video. To mu je bila prva borba od zaustavljanja Rajan Garsija prošle godine. PPV brojevi će uvek biti niži od Garsije. U borbi Dejvis-Garsija prodato je preko 1,2 miliona PPV-a. Veliki deo toga posledica je Garsijinog ogromnog pratioиa na društvenim mrežama. Brojevi Dejvis-Martina su mnogo manji, sa oprečnim izveštajima.

Dejvisova kartica je takođe imala David Benavidez Vs. Oleksandr Gvozdyk. Borba je bila za WBC Privremenu titulu u lakoj kategoriji, pošto je Benavidez postao obavezan za pobednika Artur Beterbijev Vs. Dmitrij Bivol. Izgled meksičkog čudovišta nije bio dovoljan da poveća brojke. Dejvisov prethodni PPV broj pokazuje da mu je potreban veliki protivnik da bi uradio ogromne cifre.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.