Mekgregor reaguje na Khabibove ‘zaplenjene’ bankovne račune

Mekgregor reaguje na Khabibove 'zaplenjene' bankovne račune

Conor McGregor Zalupila Khabib Nurmagomedov nakon izveštaja ruska vlada je zaplenila orlove bankovne račune.

Prema izveštajima medija, to je bilo posle slabo plaćenih poreza. Dve utičnice, Mash.ru I RT, tvrdio je da je Nurmagomedov slabo platio porez, što je ekvivalentno 3 miliona dolara. Ovo je zasnovano na nepravilnostima u papirologiji. Nurmagomedov kamp je odbacio te tvrdnje, jer se Khabib pojavio u Islam Makhačev kutak za svoj UFC 301 borbu protiv Dastin Poirier. Mekgregor je reagovao na vest rekavši Khabibu da radi ‘skleke’. Ovo je bilo iskopavanje posle izveštaja da je Nurmagomedov dao beskućniku novac u zamenu za sklekove.

Ovo je drugi put da je Mekgregor nedavno udario u Kabibu. Prve kritike usledile su nakon što su ruske vlasti ubile Gadžimurad Kagirov. Navodno je taj čovek izveo terorističke napade u Dagestanu. Desilo se da je Kagirov pohađao Khabibovu teretanu, iako nije bio član tima Khabib.

„U teretani terorista kada bi se pojavio tester držali bi ga kao taoca i dali nasumičnim čistim osobama urin protiv boraca koje su želeli da testiraju. Svi жe izaжi sada. Kada se ovo spusti na njih, pazite na površine. Postoji snimak khabiba kako ulazi u premisu punu ljudi i razbija je u potpunosti palicom, preteći svima koji su unutra. Sve жe izaжi. Mistik Mek“, Mekgregornavedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.