Niko Ali Volš se bori preko iščašenog ramena, odbijena ponuda Džejka Pola

Niko Ali Volš se bori preko iščašenog ramena, odbijena ponuda Džejka Pola

Muhameda Alija Sin Niko Ali Volš, savladao iščašeno rame za prebijanje Sona Akale jednoglasnom odlukom.

Ali je boksovao u donjem vešu Teofimo Lopez Vs. Stiv Kleget. Ali je dobro nastupao, samo da bi pretrpeo ozbiljne nedaće pred poslednji kraj borbe. Iščašio je rame i čak skočio u ring da ga vrati na svoje mesto.

Uprkos tim brigama, On doneo jednoglasnu odluku pobedom. Njegov rekord sada iznosi 10:1, pošto je prozvao Teofima Lopeza. Poziv i nastup pokazali su njegovu posvećenost sportu. Ali je obelodanio da je odbio. Džejk Pol da nastavimo da se suočavamo sa kvalitetnijim protivnicima. Pol je uzvratio navodeći da ga je Ali izbegavala.

„Pre ove borbe sam uskratio višemilionski ugovor MVP promocijama za borbu protiv Džejka Pola i večeras se borim sa pravim borcem. Dakle, ja nisam deo te cirkuske lige boksa. Ovo je prava liga boksa. Ovo ću i da uradim. Samo ћelim da svi znaju da sam izabrao put boksa. Izabrao sam put zaveštanja. Da sam hteo mogao bih da budem milioner sada“, rekao je Ali

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.