Bil Hejni se suprotstavio Rajanu Garsiji zbog neuspešnih VADA testova

Bil Hejni se suprotstavio Rajanu Garsiji zbog neuspešnih VADA testova

Tokom Instagram Lajv, Bill Haney Suoиeni Rajan Garsija zbog njegovih neuspelih VADA testova za Ostarine.

Garsija je pobedila Billovog sina Devin Haney proglašen je bez osporavanja jer je Garsija dobio jednogodišnju zabranu. Garsija je ostao pri stavu da je nevin, poričući namernu upotrebu. Međutim, stroga odgovornost značila je da su bokseri i dalje odgovorni za ono što stavljaju u svoje telo.

Devin je tužio Garsiju zbog gubitka buduće zarade, tvrdeći da je njegov brend oštećen, u geter većim borbama. Bil se suprotstavio Garsiji zbog neuspelih testova. Pitao je Garsiju zašto se izjasnio krivim ako je nevin, kao i supstancu koja ima ostarin. Garsijin odgovor je ipak ostavio Bila nezadovoljnog.

„Govorim ti to u lice. Nikada nisam varao, nikada ne bih varao, nikada u karijeri nisam varao. Zbog čega god da su me nakačili, moralo je da bude uprljano i ne zanima me šta kažeš, ne zanima me šta niko ne kaže, znam da nikada u životu nisam varala. I stavio sam to na mamu koja ima rak.

„Bilo je ili to ili da odem na sud, ili na ročište, a čak i da pobedim na ročištu rekli su da bez obzira na to mogu da me suspenduju. Uzela sam godinu i rekla љta god. Znam da nisam varala, ne moram da varam… Skuter mi je dao suplemente, uzela sam suplemente, a onda sam bila pozitivna na testu. Ne znam љta mi je dao. Stvaran sam sa tobom, ne moram ni da budem u ovome uživo. Stvaran sam“, Garsija

„Rajane, to zvuиi kao laћ, zar ne? Zato što si bio toliko informativan ljudima o svemu, da bi nas obavestio, ok, to je Skuter onaj koji je skliznuo… (stvari) na tebe ili je to firma?“ Bil

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.