Mekgregor se pojavljuje u HITMAN svetu atentata VIDEO IGRICA

Mekgregor se pojavljuje u HITMAN svetu atentata VIDEO IGRICA

Conor McGregor pridružio se HITMAN World of Assassination video igri.

Mekgregorov UFC 303 povlačenje za borbu sa Majkl Čendler bio je neuspeh. Irac je slomio ogolio, pa su navijači čekali prvu borbu od poraza 2021. Dastin Poirier na UFC 264. Irac očekuje da će se vratiti do septembra, ostavljajući Čendlera da ili sačeka ili nastavi dalje.

„Samo se prilagođavamo. Sve se pomera. Sve pomera delove, tako da sam dobar. Povreda je smetnja. To je bolno. Neжu da laћem. To je veoma, veoma bolno – verovatno čak i više od noge, i to je istina. Reći ću vam zašto: noga je bar bila umotana. Nisam mogao da mu pristupim. Stopalo je još uvek tamo. Kao da je otkriveno ili tako neљto. Malo je bolno, ali dolazi sa teritorijom. Moram samo da ga pozovem, da ispravim kampove za obuku. Avgust-septembar… Avgust-septembar, voleo bih. Znaљ kako je. Ja sam u režimu oporavka,“ McGregor Rekao

Mekgregoru nisu potrebne finansijske nagrade za borbu pošto ima dosta interesovanja van UFC-a. Debitovao je u Holivudu u Road House-u ove godine sa Jake Gyllenhaal. Film je oborio striming rekord na Amazon Prime Video, što Mekgregora čini najplaćenijim glumcem za debitantski projekat od pet miliona dolara. Irac je takođe postao deo vlasnika BKFC-a, nameštajući svoj život za svoju post-UFC karijeru. Pridruћio se video igri. Trejler ispod prikazuje Mekgregora dok izlazi sa nekim nijansama.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.