Alexa Grasso Eyes September 14 Fight At The Sphere

Alexa Grasso Eyes September 14 Fight At The Sphere

UFC šampion u letećim kategorijama Aleksa Graso želi da se bori u Sferi u Las Vegasu 14.

Graso je povezan sa Valentina Ševčenko trilogije. Njihov rekord iznosi 1-1. Graso je prvu borbu dobio na UFC 285 putem pokoravanja u četvrtoj rundi. Revanš se odigrao prošle godine na UFC Nočeu. Borba je završena nerešenim rezultatom u splitu, pošto je kontroverzni rezultat Majka Bela od 10:8 u poslednjoj rundi sprečio Ševčenka da ostvari pobedu, što su mnogi smatrali da je trebalo da uradi. Dejna Vajt smatrao je da je Ševčenku trebalo dati odluku. Dvojica boraca su potom zadobila povrede. Ali obojica sada treniraju i protivnički treneri u TUF 32 seriji. Graso je spremna za onoga sa kim se moћe suoиiti.

„To je plan. To je borba koju bih voleo da se desi. Moram da budem deo Noche UFC-a. Kako da ne budem deo Noche UFC-a ove godine? Iskreno se nadam da жe prihvatiti borbu. Dobro je za oboje… Mislim da je i to (Manonska) prilika. Ona je kandidat broj 2 i imala je lep pobednički niz. U sluиaju da nije Valentina, mislim da жe to biti Manon.

„To je borba koju bih voleo da imam. Trilogija je nešto što bih iskreno voleo. Zato što će to biti prva trilogija iz ženskog MMA. Obojica su bili treneri na TUF-u, ja sam iz Meksika, ona je iz Kirgistana. Imamo mnogo istorije i zaista sam inspirisan da se takmičim sa nekim na ovako visokom, visokom nivou“, Graso Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.