Majk Peri optužuje Džejka Pola da koristi steroide

Majk Peri optužuje Džejka Pola da koristi steroide

Majk Peri je optužio Džejk Pol da budu na steroidima uoči njihove bokserske borbe 20.

Paulu je suđeno da se suoči Majk Tajson u početku istog datuma. Problematično dete je nagomilalo preko 200 funti za Tajsonovu borbu, samo da bi se Majk povukao. Tajsonov tim je potvrdio da je imao upaljen čir, i Borba je pomeren za 15.

Ali pošto je Pol uložio mnogo mase od svoje uobičajene težine kruzera, Peri ga je optužio da koristi PED-ove. Peri će se suočiti sa njim u ringu u osmom kolu boks meča iz Amali Arene u Tampi na Floridi. Jedini način da se otkloni sumnja je da se oba borca podvrgnu nasumičnom testiranju. U svom odgovoru na Polov stas, Peri je imao ovo da kaћe.

„Pa, mora da je zgodan. Ako je otiљao sa, znaљ, 210, ako je stvarno otiљao na 230, morao je da koristi neљto. Ne znam kako жe biti testiranje. Mogu da me testiraju, a ne da ga testiraju. U redu je. Borio sam se sa ljudima koji su na njemu. Znam da sam trenirao sa ljudima koji su na soku. Znaљ, tako je kako je. Možeš da me testiraš bilo kog dana u nedelji. Jedem piletinu i biftek, jedem pirinač, treniram, i volim da se svađam. Dakle, to je samo više stvar mentaliteta za mene,“ Perry Rekao

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.