UFC 306 Is Now ‘Riyadh Season Noche UFC’

UFC 306 Is Now ‘Riyadh Season Noche UFC’

UFC 306 se danas zvanično zove Rijad Season Noche UFC.

Kartica će biti u Sferi u Las Vegasu 14. UFC će postati prva organizacija koja će održati borbeni sportski događaj u areni. Ova vest je usledila posle sve većeg odnosa saudijaca i UFC-a. UFC je održao svoju prvu karticu ikada u Kraljevini 22. Robert Whittaker I Ikram Aliskerov. Vitaker bi na kraju zaustavio Ikrama u prvoj rundi. Posle ovog događaja, Saudijci su nagovestili svoju želju da održe još UFC događaja u Kraljevini. U međuvremenu, oni žele da produže sezonu Rijada u inostranstvu.

„Ovo će biti jedan od najvećih sportskih događaja svih vremena. Ono što ćemo izvući u Sferi više nikada neće biti učinjeno. Ovo će biti iskustvo jednom u životu za ljubitelje sporta. Istovremeno, ovo će biti neverovatno priznanje meksičkom narodu za njihov izuzetan doprinos borbenom sportu. Oduševljeni smo što su Turki Alalšik i Saudijska opšta uprava za zabavu istupili u partnerstvo sa nama kako bi ovo bio najveći događaj u istoriji borbenih sportova. Njihovo učešće pokazuje koliko je veliko interesovanje iz celog sveta. Rijad Sezona Noče UFC biće nezaboravan.

„Srećan sam što mogu da potvrdim da će Sezona u Rijadu biti sponzor noše UFC-a koji se održava 14. septembra 2024. godine. Ovo će biti prekretnica jer će to biti prvi sportski događaj koji će se održati u Sferi u Las Vegasu. UFC brend je prepoznat na globalnom nivou sa svojom ogromnom fanbazom. To se poklapa sa našom vizijom da Sezona u Rijadu sarađuje na stvaranju i scenskim događajima svetske klase,“ Saudijci

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.