Paige VanZant Eyes Power Slap Title

Paige VanZant Eyes Power Slap Title

Pejdž VanZant planira da postane šampion u „Moćnom šamaru“.

VanZant će debitovati 28 juna uživo iz hotela Fontainebleau i Kazina protiv Christine Wolmarans. Vest je usledila nakon njenog odlaska iz UFC-a, gde je otišla 2020. posle 6 godina. To je bilo nakon što je pretrpela tri od četiri poraza u poslednjem poglavlju svoje UFC karijere. Njeno vreme u BKFC-u takođe nije Ima li boljeg.

U obe njene borbe protiv Rejčel Ostović I Britanija HartVanZant je bio kratak. Potom je prešla u boks i potpisala ugovor sa Misfitsom. Njena prva svađa je bila sa Elle Brooke. Uprkos tome što je ispušten, VanZant se oporavio da uzme nerešeno. Oni jesu izrazili želju za revanšom. Ali sada izgleda da je Power Slap glavni fokus.

„Kada sam prvi put video Power Slap, pomislio sam sveto… To je suludo. Kada vidim stvari koje su lude i uzbudljive, odmah poželim to da uradim. Definitivno sam zavisnik od adrenalina i bila sam od malih nogu, odrastala sam plešući i bila navijačica, ali volim da imam uzbuđenja u životu. Volim da se takmičim i ovo je nasilno i ovo je bukvalno oličenje biti pas. Moram da odnesem kaiš kući, to je cilj. Ne idem nigde dok ne dobijem kaiš,“ VanZant Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.