Ilia Topuria Agresivno komentariše Conora McGregora koji se povlači iz UFC 303

Ilia Topuria Agresivno komentariše Conora McGregora koji se povlači iz UFC 303

UFC šampion u perjanoj kategoriji Ilia Topuria dao je svoje iskustvo sa ‘UFC 303 Conor McGregor situacijom’, i to uopšte nije bilo pozitivno.

Topurija je osvojio UFC zlato kada je u februaru završio sa Aleksandrom Volkanovskim gadnim desnim udicom u prvoj rundi susreta UFC 298. Od tada se njegovo ime pominjalo nekoliko puta u vezi sa super borbom sa Mekgregorom, ali s obzirom na razliku u težini u ovoj fazi to deluje vrlo malo verovatno.

Mnogi topurijin poziv bivšeg dvostrukog šampiona smatraju samo pokušajem da njegovo ime ostane u naslovima, a najlakši način da se to uradi je da se pomene ime najpopularnijeg UFC sportiste svih vremena.

Dok neki odzvanjaju oštrim osećanjima Topurije, pomisao je da su te osobe samo ogorčene što neće videti Mekgregora kako se bori ovog leta, i prate Topuriju u napadu. Ali, s druge strane, mnogi članovi MMA zajednice smatraju da „Ozloglašeni“ predugo zavlače javnost.

Mnogo dublja zavera je da je ova borba bila mučena od prvog dana. Posle Čendlerovog prvog okršaja u UFC-u, prozvao je Mekgregora i izjavio da je ‘ovde dobar provod, ne dugo vremena’. Sigurno je zahvalan što je dobio priliku da se kači sa tako legendarnim šampionom, ali u ovoj fazi kada se borba dogodi zaista je u rukama Irca. I, ako bi želeo, mogao bi da nastavi da zavlaиi Иendlera koliko god je to moguжe, i na kraju traжi nekoliko takmičarskih godina koje su obe ostale.

Čak je i Čendler ušao u neku Mekgregorovu mržnju tokom vikenda sa kratkim postom na X.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.