Dana White Eyed UFC Bout Between Ex-NFL Stars Merriman And Hardy

Dana White Eyed UFC Bout Between Ex-NFL Stars Merriman And Hardy

Dejna Vajt navodno je želeo UFC okršaj bivših NFL igrača Shawne Merriman I Greg Hardi.

Od kada su se povukli iz NFL-a, prešli su na borbene sportove. Meriman je osnovao sopstvenu promotivnu kompaniju 2019. godine pod nazivom Lights Out Xtreme Fighting. Kompanija je konstantno rasla tokom godina, isplativši se mega predstojećim okršajem 15. Na kartici će nastupiti bivši UFC teškaš Džered Vanderaa.

U međuvremenu, Hardi je debitovao Serija pretendeta Dejne Vajt u 2018. Prestao je Ostin Lejn u prvom krugu KO. Usledila je još jedna pobeda protiv Tebaris Gordon, dok je pravio UFC spisak. Njegov UFC rekord je 4-5-1, uz pobede protiv Jorgan De Kastro I Moris Grin. Napustio je UFC posle poraza od Serghei Spivac na UFC 272 u 2022. Iako Meriman nije imao planove da se bori, to nije sprečilo Vajta da pokuša.

„Pre nekih pet ili šest godina niko nije hteo da mi kaže da neću da se bijem sa nekim. U stvari, razgovarao sam sa Dejnom (Vajt) o tome, hteo je da zakaћe svaрu sa mnom i Gregom Hardijem pre nekoliko godina. Znam da je želeo da se to desi, želela sam da se to desi, i to je bila stvar tajminga… Zašto na kraju nisam to uradio je zato što je Greg otišao u gubitnički niz… i (žalba) nije bila ista, ali se zamalo dogodila“, Meriman Rekao

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.