„Da, voleo bih da ga vidim u penziji“ – Dejna Vajt o Toniju Fergusonu

"Da, voleo bih da ga vidim u penziji" – Dejna Vajt o Toniju Fergusonu

Dejna Vajt je još jednom izrazio nadu da će Toni Ferguson završiti svoje vreme sa UFC-om posle predstojeće borbe.

Uprkos gubitničnom nizu od 7 borbi, Ferguson je i dalje favorit u MMA zajednici na osnovu svog nezaboravnog trčanja od 12:1 u UFC između 2013. i 2019. godine.

„El Cucuy“ ima još jednu borbu rezervisanu protiv Majkla Čise ovog avgusta, i mnogi ponavljaju mišljenje generalnog direktora da bez obzira na rezultat, ovo bi trebalo da bude kraj za Fergusona.

„Da, nadam se“, rekao je Vajt za MMA Narkomana i druge novinare na konferenciji za novinare UFC 302 ranije ovog meseca u Njuarku, N.J. „Da. Voleo bih da se penzioniše.“

(h/t MMAJunkie.com)

Pre svog UFC debija, Ferguson je bio takmičar u „Ultimate Fighter“ sezoni 13 2011. Otišao je neporažen u rijaliti seriju, registrujući prekide u 5 od 6 nastupa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.