Leon Edwards pomaže Tomu Aspinallu da se pripremi za rano jutro UFC 304 Fight Time

Leon Edwards pomaže Tomu Aspinallu da se pripremi za rano jutro UFC 304 Fight Time

Tom Aspinall kaže da prima savete o obrascima spavanja od Leona Edvardsa u pripremi za svoju ranu jutarnju šetnju do oktagona na UFC 304 u Mančesteru.

Aspinall će braniti svoju privremenu tešku kategoriju protiv Kurtisa Blejdsa ovog jula iz unutrašnjosti Co-Op Live arene, pred navijačima svoje domovine. Posle ko-glavnog događaja, Leon Edvards će još jednom staviti pojas u velter kategoriji kada se po drugi put sretne sa Belalom Muhamedom.

S obzirom da kartica nije postavljena da počne pre 11 uveče po lokalnom vremenu, Aspinall i Edwards se neće boriti do ranih jutarnjih časova, zbog čega je privremeni vlasnik titule u teškoj kategoriji žestoko protestovao. Aspinall je angažovao pomoć Edvardsa da ga vodi ka vrhunskom nastupu u čudno vreme.

Da, tako da je Leon zaposlio specijalistu za spavanje“, rekao je Aspinall. „Znao sam za ovo i ranije jer poznajem Leonovog menadžera, pa sam bio u fazonu ‘neću ništa da postavljam u kamenu u glavi (za svoju rutinu) dok ne razgovaram sa Leonom o tome šta radi’.

„Leon mi je u osnovi dao potpuni slom obrasca spavanja. Dakle, u suštini ću kopirati Leona, a da ne moram da plaćam specijalistu za spavanje; To je plan, ne želim nikome da platim pa samo dobijam savete od Leona i samo pratim šta Leon radi.“

Baš prošlog meseca, Aspinall je bio frustriran što nema plan pripreme, i poiskuvao se sa nekoliko ideja, uključujući čak i razmišljanje da završi svoj borbeni kamp u Las Vegasu kako bi ostao u pravo vreme, pre nego što je odleteo kući na borbu. Ovo je bila divlja ideja, ali očigledno neizostavlja zbog pravovremene udaljenosti leta.

„Iskreno, ja f*cking – ne znam“, rekao je Aspinall. „Ne znam šta radim u ovom trenutku. Razgovaraću sa par ljudi koji su verovatno pametniji od mene i videti da li možemo da napravimo nekakav kompromis.

„Razmišljao sam nešto kao možda da pokušam da zaspim oko 9 uveče, da se probudim oko 1 ili 2 (ujutru), da budem budan nekoliko sati, a onda možda da vežbam oko 5, možda da se vratim na spavanje na nekih 7, 8. Stvarno ne znam… Stvarno ne znam.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.