Obezbeđenje izbacilo Tajsona Fjurija jer je bio pijan

Obezbeđenje izbacilo Tajsona Fjurija jer je bio pijan

Tajson Fjuri izbačen je iz bara nakon što je postao pijan.

Izveštaji ukazuju da se incident dogodio u bokserskom rodnom gradu Morekambeu. Sledeći klip prikazuje Fjurija kako ga iz bara iznoše dva čoveka iz obezbeđenja. Kada izađe napolje, ciganski kralj je viđen na podu. Incident ne sluti na dobro za Furijevu karijeru posle poraza od Oleksandr Usyk.

Fjuri je pretrpeo prvi poraz, izgubivši podeljenu odluku, pošto je Usyk postao neprikosnoveni šampion u teškoj kategoriji. Tajson je umalo zaustavljen u devetoj rundi pošto ga je uhvatila velika leva ruka, posle čega su usledile brojne kombinacije. Taman kada je Usyk bio na ivici da dobije prekid, sudija je izrekao osam tačaka optužnice.

Fjurijeva reakcija na poraz pokazala je da nije u najboljem stanju uma. On je optužio sudije da su Usjku donele pobedu zbog rata Rusije i Ukrajine. On je takođe udvostručio uverenje da je pobedio u borbi kada je većina videla Usjka kao pobednika.

Furijeva prethodna istorija borbe za mentalno zdravlje i zloupotrebe alkohola izazvala je zabrinutost zbog njegovog načina razmišljanja. Revanš u Usjku dogovoren je za 21. decembar. Fjuri mora da je u najboljoj formi da osveti svoj gubitak, ali ljubitelji boksa su bili zabrinuti zbog onoga što su videli.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.