Dana White priznaje da je Howie Mandel Podcast Walkout isceniran

Dana White priznaje da je Howie Mandel Podcast Walkout isceniran

Dejna Vajt Kaћe da je planirano njegovo poиeжe iz podkasta Hauija Mendela.

Generalni direktor UFC-a pojavio se na Mandelom podkastu u februaru pre UFC 298. Tokom podkasta, Mandel je pohvalio Vajta što je od UFC-a napravio najveći MMA brend na svetu. Međutim, dok je Mandel pričao, Vajt je odlučio da skine slušalice i izađe, rekavši: „Tako sam f**king umoran od podkasta.“

Bilo je to ogromno iznenađenje, ostavivši Mandela i njegov tim u šoku. U to vreme, nekoliko obožavalaca je bilo radoznalo da li je skriptovano. Sada kada se prašina slegla, Vajt je otkrio da je to planirani skeč.

„Dakle, prolazimo ovuda i tako to i (Mandel) kaže, ‘Da li bi mi uиinio uslugu?’ Rekoh, „Da, љta ima?“ On je u fazonu, ‘Hoćeš li da uđeš i ustaneš i odšetaš sa mog podkasta?’ Ja kažem, ‘Bio bih počastvovan da napustim tvoj podkast jer mi je tako jebeno kralj muka od podkasta, nije smešno. Uрemo tamo i uradimo to, zar ne? On je u fazonu, „Odnesi ovo u grob“ Rekao sam, „Gotovo, odneću ga u grob,“ Vajt. Rekao

Iako je Vajt otkrio tajnu, MMA fanovi nisu bili previše iznenađeni kada su saznali da je scenarista. Međutim, ako se Vajt dodatno pojavi, to će možda privući više pažnje.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.