Esteban Ocon: Alpski vozač napušta tim na kraju sezone Formule 1 2024

Esteban Ocon će napustiti Alpinu na kraju sezone Formule 1 2024, potvrdio je tim.

Još da pratim…

Ovo je najnovija vest koja se ažurira i više detalja će uskoro biti objavljeno. Osvežite ovu stranicu za najnovije ispravke.

Skaj Sports vam donosi novosti uživo kako se dešavaju. Dobijte najnovije sportske vesti, analize, ekskluzivne intervjue, reprize i pramenove.

Skaj Sports je vaš pouzdani izvor za najnovije naslove sportskih vesti i novosti uživo. Gledajte uživo prenos omiljenih sportova: Fudbal, F1, Boks, Kriket, Golf, Tenis, Ragbi liga, Ragbi Union, NFL, Pikado, Netball i dobijte najnovije transfere vesti, rezultate, rezultate i još mnogo toga.

Posetite Super Sport ili aplikaciju Super Sport za sve najnovije naslovne strane sportskih vesti. Možete primiti guranje obaveštenja iz aplikacije Super Sport za najnovije vesti iz vašeg omiljenog sporta a možete pratiti i @SkySportsNews na Tviteru da biste dobili najnovije ispravke.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.